Post by efderxenabo on Feb 8, 2022 20:30:41 GMT -7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mad GunZ shooting games online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok drágakő hack ▞▞▞
▞▞▞ Mad GunZ shooting games online 2022 version ▞▞▞
Legjobb!
Nagyon jó és szórakoztató játék
Szeretem a játékot, és szórakoztató, mert lősz, és szórakoztató, és kapsz fegyvereket és szórakoztató dolgokat, például egy siklót, páncélt és bőröket.
Mindig üres képernyő jelenik meg, amikor megnyitom az alkalmazást, töröltem és letöltöttem, de továbbra is ugyanazt csinálja
Reklámokkal teli. Minden alkalommal, amikor befejezsz egy játékot, az egy hirdetés. Ne is törődj vele, vannak jobb játékok is.
Kicsit tetszett. DE EGY ROSSZ FORTNITE MÁSOLAT! A FORTNITE-HOZ ÉS A FORTNITE MINECRAFT-HOZ NEM TUDOD ALKALMAZNI A KÉPLETET?!?!?
Remek, olyan, mint a Fortnite mobil
Lejjebb kéne venni az árakat koszonnem ha megtennek
Annyira szomorú vagyok, hogy eltávolítom az alkalmazásodat, mert minden hacker játékos ebben a játékban, amikor lelövöm, még csak nem is bántja őket. Abban az időben küszködök, hogy megöltek a játékban, de nem tudom megölni őket a hackelés miatt. Egy éve küzdelmes módon elértem a 30-as szintet ebben a játékban, kérlek, engedj el minden hackert. Ez a játék a kedvencem, de nagyon sajnálom, hogy eltávolítom. Tudom, hogy az alkalmazásfejlesztő nem is törődik a szavammal 😒😣😔
A leg jobb jàték!!!!!!!!!!!!!;-)
ez egy igazán szórakoztató és addiktív játék, DE nehéz nyitott szobát találni, és számos kiegészítést kínál
Oké, így véletlenszerűen ma, február 3-án szó szerint nincs zsákmány sehol. Megnéztem egy másik készüléken és a barátom is ezt mondta. Ez valami hiba vagy valami frissítés. Mindenesetre mielőbb javítani kell
Ez nagyon durva,és menő.Ilyet még soha nem játszottam. töltd le!👍
Azt fogom mondani, hogy 5 csillag, de azért adok 3 csillagot, mert sok ember számára nincs lehetőség, mert a játék tele van hackerekkel, és nincs lehetőség a barátaival való játékra.
Az első magasan értékelt 4 csillag ebben a játékban, mert klassz, de miért a barátkérés nem olyan, mint a duók és osztagok a battle royale-ben, kérlek javítsd ki a következő frissítésben, amikor jön, kérlek duókkal és osztagokkal szeretnék játszani, mert nem olyan sok egyedül játszani a battle royalban, miért van szükség barátkérésre, ha a játék csak szóló, nincsenek olyan meccsek, mint a duók és osztagok, kérjük, tedd ki a következő frissítésben...... Duókkal és osztagokkal szeretnék játszani
Jó volt
A tökéletes játék egy olyan kalandvágyó srácnak, mint én. A grafika szuper jó, és egyszerűen imádom a koncepciót. Szeretném, ha az ellenségeket rövid időn belül meg lehetne ölni, de ez nem lenne túl nehéz, játékosként kemény játékokra van szükségem a csatornám népszerűsítéséhez. Így első próbálkozásra nagyon lenyűgözött a játékod! Köszönjük az alkotást. ❤️🌈💐
Ez a játék olyan jó, mintha másokat lőne
Nem szeretem, nagyon rossz, ha blokkolnak, ha olyan dolgokat énekelsz, amelyek nincsenek a szobában, ez a valaha játszott legunalmasabb játék.
elképesztő Battle Royale játék sok különböző móddal, de egyvalamit sokan feltörnek a játékmódokban, szóval megpróbálhatod megnehezíteni a hackelést ebben a játékban?
tökjó szerin tem nagyon jok vagytok ti tervezök köszi ezt a remek játékot
Ez a játék az egész csodálatos, javaslom, hogy töltse le
Kicsit eltartott egy ideig a letöltés, de megérte, higgyétek el nekem, hogy ez a játék egy szórakoztató multi játék, kicsit nehéz irányítani, de ha egy ideig játszol, akkor olyan profi leszel az irányításban, mint én, kérjük, tedd 4G Wi-Fi-re.
Nem tudom, hogyan rendezed el a CAPTURE POINT BATTLE-t, mivel minden alkalommal, amikor ezt a módot játszom, mindig "ME vs 3" lesz, szóval mondd, hogyan nyerhetek ezen a csatán? Igazságtalan, tudod. És annyi csaló ebben a játékban. Kérlek javítsd ki.
A LEGJOBB
Nagyon jó az animációkon majd beszartam anyira jó mindenkinek ajánlom
Rossz volt. E. Lèpett legyen
Azért adok csak 3 csillagot mert copiza a battle royalt
Jó játék, de sokba kerül. Alacsonyabb a játék ára
ha letöltöd és lejátszod, majd törlöd. azt írja ki, hogy folytatni szeretnéd, vagy elölről kezded valamelyiket, ha rákattintasz, csak soha nem áll le a betöltődés, kérlek javítsd ki, hogy ez egy nagyszerű játék egyébként, csak így tovább javítsd ki, hogy folytathassam a játékot rendben kérlek fiiiiiiiixxx
Jó hentay
Annyira jó lövöldözős, hogy véleményem szerint őszintén vetélkedő a pubg számára, kicsit kifizetődő nyerni, és ez nem tetszik, szóval bizonyos fegyvereknél kihívásokat adhatsz hozzá. alapvetően "ölj meg 50 játékost 24 óra alatt" az AR-hez Remélem, hogy ezeket a játékba helyezed thnx
Mad GunZ shooting games online Akció sum
Egyszerre szeretem és utálom, mert a battle royalban azt írja, hogy elvesztettem a kapcsolataim, de vannak jó kapcsolataim.
Oké, nézd srácok, a játék nagyszerű, de pénzt pazarolni egy rohadt játékra, majd néhány cuccot alaphelyzetbe állítani, nem menő. Amikor visszatértem a játékomhoz, a fegyveremet 4-es vagy 5-ös szintre frissítettem, és visszatért az 1. szintre. Boszorkány feldühítette mindazt az erőfeszítést, srácok, tényleg VALÓBAN kell dolgoznotok a hibákon ezzel a játékkal.
Legjobb játék valaha 😚 De itt van néhány hirdetés minden meccs után.😐
A legjobb játék valaha!
Pixel gun 3d pocket edition másolat
Mad GunZ!.'. Milyen nagyszerű kis játék sok szinttel. Megdolgoztatja az elmédet, és szórakozással, mókával, mókával jutalmazza meg. Könnyű ötcsillagos jutalom ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Imádom, de tegnap felvettem, és nem töltött, ültem ott tíz percig és vártam, de nem működött
Mad GunZ ігри стрілялки онлайн Екшн fcv
मैड गन्स: बैटल रॉयल ऑनलाइन कार्रवाई vmr
Ez a játék szuper szórakoztató és tisztességes grafikájú, de az egyetlen problémám az, hogy a videók nem működnek nekem, és tényleg szükségem van még sok drágakőre, de nem fog működni, de ez a játék csodálatos
szeretem a játékot, de.......ha mad gunz-t játszom a battle royale-ben, a grafika mindig alacsony, még akkor is, ha a beállításban a grafika magas.... automatikusan alacsonyra megy.....kérlek javítsd ki
5 csillagot adtam ennek a játéknak, mert nagyon aktív játék, sokat játszottam vele. És nagyon szórakoztató játszani
A frissítések egyre rosszabbak, és vannak hackerek 1 hacker név a játékban kill time ha kétszer feltört
Dropdom - Jewel Blast Atjautības spēles flme
Nos, úgy tűnik, sokat játszottam ezzel a játékkal, de... Néha van néhány erős fegyverük, szóval ez egyértelműen igazságtalan. Ugyanazon szintekkel kell játszani, hogy bölcsen tudjam játszani a játékot. Enélkül nem tudom tovább játszani ezt a játékot.